Igår firade vi påsken med hela släkten ute på landet i Lidköping, hos min morbror i Melby. Hela 23 personer blev vi och lika trevlig och roligt som vanligt hade vi. Fredrik kom tillslut ut till oss på landet, han hade bokat hotell här i Lidköping så att vi kunde få mysa en dag tillsammans, go grabb. Vi blev kvar några stycken hos morbror och spelade spel, förutom att Nicke blev lite över öronen så hade vi riktigt trevligt. Vi orkade inte gå ut på kvällen, så blev en mysig kväll på hotellet med Fredrik.
 
Han åkte hem idag vid tolvtiden, ledsen i ögat gick jag tillbaka till de andra hos morfar och åt en god lunch. Sedan sov jag middag och gjorde mig klar för lite agilityträning med Nadine och hennes hundar. Drog mig till brukshundsklubben vid tretiden och sprang runt i några timmar, Puma var riktigt rolig att köra och duktig för att inte ha tränat på länge. Vädret var på vår sida, strålande sol, bar mark och jag sprang runt i linne tillslut. Helt klart det bästa som finns.
 
Imorgon åker jag tillbaka till Ronneby och militären igen. Längtar inte riktigt tillbaka, men ska ändå bli roligt att träffa alla igen och se vad som väntar oss dessa två kommande veckor.
 
Min älskade pumi Puma och min släkting Nadines mudi Emo